Hotell Käringön

Hotell Käringön erbjuder ett saltstänkt boende precis vid havet. Våra 18 rum är nyrenoverade i skandinavisk stil och är fördelade på två enkelrum, fyra dubbelrum, sju dubbelrum med balkong, två 3-bäddsrum samt två juniorsviter med plats för fyra, stor balkong och havsutsikt. Alla rum med dusch och toalett. Frukost ingår alltid i priset.

 

Hotellet ligger i anslutning till hamnen och vår restaurang och bar är samlingspunkten för möten, aktiviteter och information på ön. Oavsett vilken årstid du kommer kan vi lova dramatisk natur, sköna sängar och ett varmt mottagande.

 

Färjan går från Tuvesvik. Du kan även boka sjötaxi eller båt för större sällskap. Läs mer här!

två

Juniorsviter

Rymliga rum med fyra till fem fasta bäddar. Rummen har stor balkong med utsikt mot nordväst. Här ska ni bo om ni njuta lite extra av tillvaron. Rummen är även pouplära som familjerum.

Dubbelrum

med balkong

Här sover ni riktigt gott i sköna twinbeds. Rummen har rymliga balkonger med fin utsikt över havet eller Käringöns båthamn. Flera av rummen går att boka med extrasäng.

sju

tre

Enkelrum

På hotellet finns tre enkelrum, alla utrustade med en queensize-säng. Rummen kan även bokas som dubbelrum.

Standard

dubbelrum

Vi har fyra smakfullt inredda mindre dubbelrum. Tre på första våningen och ett en trappa upp. Rummen har separata sängar.

fyra

Trebäddsrum

Vi har fyra smakfullt inredda mindre dubbelrum. Tre på första våningen och ett en trappa upp. Rummen har separata sängar.

två

Hotell Käringön / 0304 - 563 30 / info@hotell-karingon.se

  • Linkedin Social Ikon
  • Black Facebook Icon