Ambiance 2.jpg

Hotellstäd / housekeeping

avgränsare_web@2x.png

Käringön är en vacker och bilfri skärgårdsö längst ut i havsbandet. Sannerligen en unik plats oavsett tid på året. Hotell Käringön ligger med bästa läge på Skeppersholme precis vid havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. De flesta av hotellrummen har under de senaste åren varsamt renoverats i skandinavisk stil.

Vi söker dig som kan börja arbeta under hösten/vintern. Tjänsten är på 50-75 % av heltid. Kollektivavtal finns på arbetsplatsen och personalboende kan erbjudas vid behov. Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om nedan beskrivning passar in på dig!

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet inom yrkesområdet, gärna hotell eller liknande. Du har en positiv personlighet och känsla för detaljer. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Det är en fördel om du är händig med färdigheter inom olika områden, det är mycket som måste fixas på ett hotell.

 

Vårt mål är att alla ska känna sig som en i gänget, det ska vara roligt att gå till jobbet!

Uppskattar du den dramatiska skärgården och havet? Är du samtidigt en person som är effektiv och har en känsla för detaljer? I så fall ska du söka till vår housekeeping!

CV samt personligt brev ska finnas med i ansökan som skickas till marcus@hotell-karingon.se. Sista ansökan är 30 november.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus som är rekryteringsansvarig. marcus@hotell-karingon.se