top of page
kock@2x.png

Kock

avgränsare_web@2x.png

Vi söker dig som har en positiv personlighet och stort intresse för matlagning. Du ska vara effektiv och klara av ett högt tempo. Efter några veckor på jobbet är du så gott som självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du har arbetat i restaurang- eller cafékök tidigare.

Under sommaren sprudlar ön av människor som badar, solar och fiskar krabbor. Många passar såklart på att njuta av någon av öns matupplevelser, däribland vår krog. Vi står för schyssta måltider och erbjuder en helt fantastisk utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska man alltid känna sig välkommen och vi tar alltid lite extra väl hand om våra stamgäster. 

Tillsammans är vi en grupp kollegor som hjälps åt och tar hand om varandra. På ledig tid umgås vi och hittar på en massa roliga aktiviteter. Det finns fotbollsplan, tennisbana, utegym och minigolf. Havet och öarna runt omkring kan utforskas med SUP-brädor eller kajak. Ibland åker vi ut och drar lite makrill med hotellets båt.

Vi söker personal som kan börja arbeta senast juli 2022. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Vårt personalboende ligger i anslutning till arbetsplatsen och är av hög standard.

 

Ansökningar hanteras löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till marcus@hotell-karingon.se.

 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Marcus Jonsson / 0707 77 39 57

bottom of page