kb_logotyp_vit.png
Dragbild%20hotellet%402x_edited.jpg

Är du vår nya driftiga köksmästare?

avgränsare_web@2x.png

Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa tänkbara läge med utsikt över hamnen och havet. Restaurangen är öns kvarterskrog och hos oss kan gästerna slappna av och ta dagen som den kommer. Under de senaste åren har vi fokuserat på att sätta grunderna och säkerställa kvaliteten. Nu vill vi ta nästa steg och fortsätta utveckla verksamheten i rätt riktning.

lobster%402x_edited.jpg

Naturen och havet

som inspirationskälla

Käringön är en genuin och vacker plats, utanför Orust, längst ut i väst. Havet som omger oss är en enorm inspirationskälla som dessutom ger oss tillgång till förstklassiga råvaror. Blåmusslor och ostron odlas i närheten och det småskaliga fisket förser köket med bland annat havskräftor och hummer. 

Annorlunda livsstil

Vi som arbetar på Käringön året runt har i första hand valt att göra det för att vi älskar havet. Här ute finns möjligheter till båtliv, jakt, fiske, dykning och fler aktiviteter året om. Att arbeta på en ö längst ut i havsbandet innebär på sätt och vis en väldigt annorlunda tillvaro. Är det en livsstil som lockar dig också? I sådana fall tycker vi att du ska läsa mer nedan och ta ställning till om du är som klippt och skuren för tjänsten!

P66@2x.png
köksmästare@2x.png
vallerösund@2x.png

Personlighet & ledarstil

Du förstår säkert att vi söker efter någon som kan axla rollen som köksmästare och har god erfarenhet av kockyrket. Dina meriter är betydelsefulla men för oss är det allra viktigaste dina personliga egenskaper. Vi är beredda att jobba hårt för att erbjuda bästa tänkbara förutsättningar. Som person vill att du…

  • kan inspirera både erfarna kollegor och nyutexaminerade ungdomar.

  • har ett positivt sätt och alltid behandlar dina kollegor på ett schysst sätt.

  • känner ett stort ansvar för ditt köksteam och det resultat som ni presterar.

  • vill vara med och utveckla potentialen i vår måltidsupplevelse långsiktigt.

  • ser hållbarhet som en viktig del i ditt arbete.

  • har ett arbetssätt som leder till ständiga förbättringar.

Förutom dessa egenskaper värderar vi breda utbildnings- och yrkeserfarenheter, gärna från andra branscher. Referenser från tidigare anställningar/uppdrag kommer vi att behöva längre fram i processen.

Arbetsplatsen och anställningen

Vi vill erbjuda en grym arbetsplats med rätt förutsättningar och schyssta villkor. Vi är självklart medlemmar i VISITA och därigenom har vi kollektivavtal med både HRF och Unionen. Boende på Käringön tillhandahålls. Västtrafik kör färjor från Tuvesvik till Käringön året runt och företaget disponerar även en sjösäker båt med hytt.   

Anställningsformen för den aktuella tjänsten är lång säsong alternativt tillsvidareanställning med årsarbetstid. En anställning på tillsvidarebasis kommer att föregås av en provanställning. Individuellt baserad lön och anpassade övriga villkor.  

Vi tar gärna emot din ansökan!

Skicka in din ansökan där du ger en tydlig bild av dig själv, berätta vad du brinner för och hur du skulle kunna göra skillnad för vår verksamhet. Skicka ansökan med CV och personligt brev till marcus@hotell-karingon.se. Ansökningar hanteras löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Marcus Jonsson / VD / 0707 77 39 57