Dragbild%20hotellet%402x_edited.jpg

Vi söker en snabbtänkt hotellstjärna!

avgränsare_web@2x.png

Käringön är en vacker och bilfri skärgårdsö längst ut i havsbandet. Hotell Käringön ligger med bästa läge på Skeppersholme precis vid havet. Hos oss ska gästerna kunna koppla av och ta dagen som den kommer. Under höst, vinter och vår arrangerar vi konferenser och event. På sommaren kommer besökare från när och fjärran för att spendera några sköna dagar

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete där du får hjälpa till med lite av varje på hotellet. I huvudsak är det inom frukostservering, hotellstäd och reception/bokning som vi behöver ett tillskott.

Jobbtillfället kan var rätt för dig som är ung och nyfiken på en karriär inom hotell, samtidigt som det kan vara lika rätt för en person med gedigen erfarenhet som vill satsa på ett nytt kapitel i karriären.

Arbetstiderna är förlagda både på vardagar och helger och eftersom Käringön är bilfri ö åker man färja till jobbet. Det är en stor praktisk fördel om du bor närheten, det vill säga på Orust/Tjörn med omnejd.

​​

Annorlunda livsstil

Vi som arbetar på Käringön har i första hand valt att göra det för att vi älskar havet. Här ute finns möjligheter till båtliv, jakt, fiske, dykning och fler aktiviteter året om. Att arbeta på en ö längst ut i havsbandet innebär på sätt och vis en väldigt annorlunda tillvaro. Är det en livsstil som lockar dig också? I sådana fall tycker vi att du ska läsa mer nedan och ta ställning till om du är som klippt och skuren för tjänsten!

Arbetsplatsen och anställningen

Vi vill erbjuda en grym arbetsplats med rätt förutsättningar och schyssta villkor. Vi är självklart medlemmar i VISITA och därigenom har vi kollektivavtal med både HRF och Unionen. Boende på Käringön erbjuds i vår regi. Västtrafik kör färjor från Tuvesvik till Käringön året runt och företaget disponerar även en sjösäker båt med hytt.   

Anställningsformen för den aktuella tjänsten säsongsanställning. Individuellt baserad lön och anpassade övriga villkor.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in din ansökan där du ger en tydlig bild av dig själv, berätta vad du brinner för och hur du skulle kunna göra skillnad för vår verksamhet. Skicka ansökan med CV och personligt brev till marcus@hotell-karingon.se. Ansökningar hanteras löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Marcus Jonsson / VD / 0707 77 39 57