Påskhelgens menyer

Vi längtar efter påskhelgen och köket kommer ladda upp med säsongens råvaror.

Boka ett paket med övernattning och måltider eller avnjut en lunch eller middag.

Självfallet går det även bra att komma förbi och ta ett glas, varför inte en

värmande Äggtoddy mörk jamaicansk rom.

Lunch 12-15
Långfredagen, Påskafton, Påskdagen, Annandag Påsk

Bryggans räksmörgås 179 kr

danskt rågbröd, handskalade räkor, stenbitsrom, majonnäs, ägghalva, citron

Ljummen varmrökt lax  169 kr

nässelcremé, hackat ägg, riven pepparrot, farinstekt citron, kokt Amandinepotatis

Wallenbergare på kalv 169 kr

potatispuré, skirat smör, saltgurka, gröna ärtor, rårörda lingon

Bella Italia 75 kr

vaniljglass, ägglikör, pistagenötter, faberge påskägg

Äggtoddy 140 kr

Middag 17-21

 

Långfredagen, Påskafton, Påskdagen

Gubbröra 139 kr

solrosbröd, skivad potatis, varmrökt lax, räkor, stenbitsrom, ägg, orökt slottskaviar

Torskrygg 279 kr

färsk torskrygg, gräddvispad musselbuljong, handskalade räkor, blandade betor, dillaioli, grovriven boxholmsost
 

Vitlöksrostad lammrostbiff 269 kr

mörk dill- och ramslökssky, citronkokt färsk vit sparris, smulad chevre

 

Bella Italia 75 kr

vaniljglass, ägglikör, pistagenötter, faberge påskägg
 

Pannacotta 85 kr

vanilj- och blåbär, hallonmousse, rostad mandelmassa

Äggtoddy 140 kr

Trerätters catering-meny

Gubbröra

danskt rågbröd, skivad potatis, varmrökt lax, räkor, stenbitsrom (från fisket på Käringön), ägg, orökt slottskaviar

Torskrygg

färsk torskrygg, gräddvispad musselbuljong, handskalade räkor, blandade betor, gräslöksaioli

alternativt

Vitlöksrostad lammrostbiff

mörk dill- och ramslökssky, citronkokt färsk vit sparris, smulad chevre

 

Pannacotta

vanilj- och blåbär, hallonmousse, rostad mandelmassa

395 kr per person vid catering

Hotell Käringön / 0304 - 563 30 / info@hotell-karingon.se

  • Linkedin Social Ikon
  • Black Facebook Icon