kb_logotyp_vit.png
Dragbild%20hotellet%402x_edited.jpg

Vi söker en peppande restaurangchef!

avgränsare_web@2x.png

Vår krog, Käringöns Brygga, har absolut bästa läge med utsikt över hamnen och havet. Restaurangen är lite utav öns kvarterskrog med många återkommande gäster. Hos ska gästerna kunna slappna av och ta dagen som den kommer. Under de senaste åren har vi fokuserat på att sätta grunderna och säkerställa kvaliteten. Nu vill vi ta nästa steg och fortsätta utveckla verksamheten i rätt riktning.

vallerösund@2x.png

Annorlunda livsstil

Vi som arbetar på Käringön har i första hand valt att göra det för att vi älskar havet. Här ute finns möjligheter till båtliv, jakt, fiske, dykning och fler aktiviteter året om. Att arbeta på en ö längst ut i havsbandet innebär på sätt och vis en väldigt annorlunda tillvaro. Är det en livsstil som lockar dig också? I sådana fall tycker vi att du ska läsa mer nedan och ta ställning till om du är som klippt och skuren för tjänsten!

Personlighet och ledarstil

Vi söker efter dig som har tidigare meriter från restaurangbranschen. Åtminstone fem års erfarenhet från positioner med liknande ansvar har gett dig god generell förståelse för restaurangdrift.  Minst lika betydelsefullt som erfarenhet är dina personliga egenskaper. Som person vill att du…

  • är en riktig glädjespridare som höjer stämningen på arbetsplatsen.

  • är duktigt på att fördela arbetsuppgifter och får dina mindre erfarna kollegor att växa.

  • har ett positivt sätt och behandlar alltid dina kollegor schysst.

  • ser hållbarhet som en viktig del i ditt arbete.

  • har ett arbetssätt som leder till ständiga förbättringar.

Förutom dessa egenskaper värderar vi breda utbildnings- och yrkeserfarenheter, gärna från andra branscher. Referenser från tidigare anställningar/uppdrag kommer vi att behöva längre fram i processen.

IMG_20190913_182526_edited.jpg
utstr%C3%A5lning%20braen%404x_edited.png

Arbetsplatsen och anställningen

Vi vill erbjuda en grym arbetsplats med rätt förutsättningar och schyssta villkor. Vi är självklart medlemmar i VISITA och därigenom har vi kollektivavtal med både HRF och Unionen. Boende på Käringön erbjuds i vår regi. Västtrafik kör färjor från Tuvesvik till Käringön året runt och företaget disponerar även en sjösäker båt med hytt.   

Anställningsformen för den aktuella tjänsten säsongsanställning. Individuellt baserad lön och anpassade övriga villkor.  

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in din ansökan där du ger en tydlig bild av dig själv, berätta vad du brinner för och hur du skulle kunna göra skillnad för vår verksamhet. Skicka ansökan med CV och personligt brev till marcus@hotell-karingon.se. Ansökningar hanteras löpande och vi tillsätter tjänsten när vi hittat rätt kandidat.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Marcus Jonsson / VD / 0707 77 39 57