servis@2x.png

Servis- & barpersonal

avgränsare_web@2x.png

Nu när vi börjar blicka fram emot säsongen på Käringön söker vi fler servicestjärnor! Kan du hjälpa oss att höja servicen och allt annat som bidrar till minnesvärda upplevelser? Vill du ha ett socialt säsongsjobb med kompetenta och trevliga kollegor? Uppskattar du soliga klippor och saltstänkta dopp i havet? I så fall ska du söka jobb hos oss!

Vi söker dig som har en positiv personlighet och känsla för service. Vi erbjuder en välkomnande atmosfär där alla ska känna sig som en i gänget! All form av erfarenhet från servicebranschen är uppskattad och meriterande. Har du tidigare jobbat på ett mindre hotell eller inom restaurang är det en stor fördel. Vi erbjuder grundutbildning där våra kunniga medarbetare utbildar alla nyanställda.

För att passa för tjänsten får du gärna uppskatta ett jobb med många olika arbetsuppgifter. Du gillar utmaningar och är beredd att ta mer ansvar när du väl kommit in i jobbet.

Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Vårt personalboende ligger i anslutning till arbetsplatsen och är av hög standard.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till marcus@hotell-karingon.se.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om det känns rätt för dig!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Jonsson på nr 0707 77 39 57.