servis@2x.png

Servis- & barpersonal

avgränsare_web@2x.png

Vi söker dig som har en positiv personlighet och känsla för service. Vidare sätter vi ett stort plus om du gillar ordning och reda. Erfarenhet från tidigare arbete inom restaurang krävs för att vara kvalificerad för tjänsterna. Vi strävar efter att få till en välkomnande atmosfär där alla ska känna sig som en i gänget!

Under sommaren sprudlar ön av människor som badar, solar och fiskar krabbor. Många passar såklart på att njuta av någon av öns matupplevelser, däribland på vår krog. Vi står för schyssta måltider och erbjuder en helt fantastisk utsikt över hamnen och havet. Hos oss ska man alltid känna sig välkommen och vi tar alltid lite extra väl hand om våra stamgäster.

​Tillsammans är vi en grupp kollegor som hjälps åt och tar hand om varandra. Mellan passen finns det tid för umgänge och det går att hitta på en massa roliga aktiviteter. Det finns fotbollsplan, tennisbana, utegym, café och flera trevliga butiker. Havet och öarna runt omkring kan utforskas SUP-brädor eller kajak. Ibland åker vi ut och drar lite makrill med hotellets båt.

Vi söker dig som kan börja arbeta senast i början av juli. Måltider och personalboende erbjuds mot avdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedan. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löper ut. Desto tidigare vi får din ansökan, desto större är chansen att du blir kallad intervju.

CV och personligt brev ska bifogas ansökan. Vi uppskattar även en kort presentation i själva mailet. Ansökningar som saknar ovan handlingar kommer ej att tas i beaktande. Ansökan  skickas till marcus@hotell-karingon.se.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så skynda att söka om det känns rätt för dig!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus Jonsson på nr 0707 77 39 57.