Solsidans vandrarhem & lägenheter

Solsidan ligger granne med Käringöns Hotell & Restaurang. Läget är svårslaget med hamnen på ena sidan och Petersons Krog på den andra. Boendet har blivit en favorit för många familjer och grupper som vill ha ett flexibelt boende. Här erbjuder vi dig fem rum med våningssängar, fördelade på två 2-bäddsrum och tre 4-bäddsrum. I huset har du tillgång till delat kök, stor matsal, samlingsrum och en balkong med fantastisk utsikt över Käringöns livliga hamn. Toalett och dusch hittar du i korridoren. Lägenheterna öst och väst som ligger på andra våningen har båda stora privata balkonger och allrum med kök. Du väljer själv om du vill hyra lakan, köpa till frukost på hotellet samt städning avresedagen.

två

Lägenheter

Två separata sovrum, det ena med twin beds och det andra med två våningssängar. Dessutom allrum med kök och tv-hörna. Lägenheternas balkonger är generösa med plats för hela familjen. Utanför dörren är det nära till Käringöns utbud av restauranger och shopping. Badplatsen ligger bara några minuter bort. 

...med bästa läge på Skeppersholme

tre

4-bäddsrum

Enkla rum utrustade med två våningssängar samt garderob. Toalett och dusch i korridor. Som gäst har du tillgång till en väldigt fin matsal och en stor terrass. Välj till sänglinne, hotellfrukost och städning om du så önskar.

två

2-bäddsrum

Enkla rum utrustade med en våningssäng samt garderob. Toalett och dusch i korridor. Som gäst har du tillgång till en väldigt fin matsal och en stor terrass. Välj till sänglinne, hotellfrukost och städning om du så önskar. (bilden visar den gemensamma matsalen).

Hotell Käringön / 0304 - 563 30 / info@hotell-karingon.se

  • Linkedin Social Ikon
  • Black Facebook Icon