top of page

Boka rum på Hotell Käringön

SKÖNA SÄNGAR, HAVSLUFT OCH ETT VARMT MOTTAGANDE INGÅR ALLTID

Hotellet ligger i anslutning till hamnen och restaurangen tillika frukostmatsalen ligger precis vid vattnet. Våra 21 rum är inredda i skandinavisk stil och utgörs av två enkelrum, fyra dubbelrum, sju dubbelrum med balkong, två dubbelrum deluxe med balkong, två trebäddsrum samt fyra familjerum/juniorsviter med stora terrasser. Alla rum har dusch och toalett och frukost ingår alltid i priset.

Det finns många anledningar att besöka Käringön och vi har öppet under i stort sett hela året. Vårt lilla hotell är perfekt om du vill ta med familjen för att fira något. Är ni ett större sällskap kan ni reservera alla våra rum tillsammans med restaurangen och ordna en riktig fest. Vi erbjuder även konferenspaket och spännande aktiviteter för företag. Läs mer om våra rum nedan.

Rum på Käringön

Juniorsvit / familjerum

I våra familjerum har du tillgång till en stor privat balkong med härlig utsikt över havet och den livliga hamnen. Här kan du sitta på och njuta när solen går ned bakom öarna i nordväst. Familjerummen är våra största rum, två ligger i huvudbyggnaden medan två återfinns i hamnmagasinet. Observera att rummen har olika karaktär och olika typer av sängar. Självklart finns dusch och toalett på rummet. Rummen är utrustade med TV, kyl, Lavazza kaffemaskin och tekokare. I ett av våra rum i denna kategori är hunden hunden välkommen att få följa med. Övriga rum är allergi-rum. Frukost ingår. Fri Wi-Fi.

Dubbelrum Deluxe med balkong och havsutsikt

Våra två lyxigaste rum ligger i hamnmagasinet. Båda rummen har generösa balkonger som vetter mot väst. På balkongen sitter du bekvämt i Cane-line möbler och njuter av Käringöns livliga hamn och eftermiddagssolen. Rummen är utrustade med bekväma kontinentalsängar och har i allmänhet hög utrustningsstandard. Här finns bland annat klimatanläggning, 4k qled-tv, kylskåp, Bluetooth-högtalare, Lavazza espressomaskin, vattenkokare.

Dubbelrum med balkong och havsutsikt

Våra sju dubbelrum i huvudbyggnaden har rymliga balkonger med fin utsikt över havet och/eller Käringöns båthamn. Här sover ni riktigt gott i sköna twinbeds. Flera av rummen går att boka med extrasäng. Ett av rummen går att boka med hund medan övriga rum är allergi-rum. Fri tillgång till Wi-Fi. Frukost ingår. Fri tillgång till Wi-Fi.

Standard dubbelrum med Twin Beds

Våra fyra mindre dubbelrum i huvudbyggnaden är inredda i skandinavisk stil. Tre av rummen ligger på på första våningen och ett en trappa upp. Rummen har separata sängar (Twin-beds). På samtliga rum finns dusch och toalett. Rummen vetter in mot ön. Frukost ingår. Fri tillgång till Wi-Fi.