top of page
Makrill-bred-mörk.jpg

Boka rum
Hotell Käringön ligger precis vid vattnet. Vi har 21 rum av olika karaktär, de flesta med havsutsikt och balkong. Frukost ingår när du bokar på hotellet. Vi förfogar även över fem vandrarhemsrum med enklare standard. Bokar du på vandrarhemmet är det möjligt att välja till lakan/handdukar samt frukost.
Klicka här för att boka online!

Makrill-bred-mörk.jpg

Boka bord på restaurang Käringöns Brygga
Boka frukost, lunch eller middag via vår onlinebokning. Även öppettiderna kan ni se i onlinebokningen.
Klicka här för mer info, menyer och onlinebokningen!

Makrill-bred-mörk.jpg

Boka aktivitet
Ute på Käringön och i den omgivande skärgården finns ett stort utbud av aktiviteter. Vår, sommar, höst och vinter. Allt från kultur till äventyr. Inne eller ute. På land eller till havs. Bokningsbara aktiviteter på Käringön finns under upplevelser och via systemet Adventure Hero.
Klicka här för att komma till bokning av aktiviteter!

Makrill-bred-mörk.jpg

Resa hit med bil

Käringön är en bilfri ö. Navigera till färjeläget Tuvesvik, sök efter Tuvesvik, Orust. Söderifrån, välj avfart 90 mot Tjörn, Orust och Stenungsund. Norrifrån,  E6 vid Torp Köpcentrum, välj 161 mot Orust. Åk mot Ellös och följ skyltar mot Käringön/Gullholmen och Tuvesvik. Vid färjan finns det gott om parkeringsplatser. Använd appen EasyPark för att erlägga parkeringsavgift.

Makrill-bred-mörk.jpg

Resa hit med egen båt
Käringöns Gästhamn har 125 platser. Hamnen är fyra meter djup. Hotellet förfogar inte över några egna platser.
Läs mer om gästhamnen, klicka här!

Makrill-bred-mörk.jpg

Västtrafiks färja till Käringön
Båten avgår från Tuvesvik på Orust och resan tar cirka 35 minuter. De flesta turer går via Gullholmen och fortsätter i "rännan" innanför Härmanö. Enklaste sättet att lösa biljett är med hjälp av Västtrafiks To-Go applikation. Det går även att använda Västtrafik-kortet eller lösa biljett i automaten vid terminalen i Tuvesvik.
Klicka här för att komma till Västtrafiks reseplanerare!

Makrill-bred-mörk.jpg

Båttaxi

Båttaxi är ett effektivt sätt att komma ut till Käringön. De vanligaste platserna för upphämtning är Tuvesvik, Hälleviksstrand och Stocken.

Lotsbåten med plats för 12 passagerare, utgår från Käringön, ring ​0304 - 560 90 för att boka.

Iris med plats för 7 passagerare, utgår från Käringön, ring 0304 - 563 30 för att boka.

SkärgårdsKryssen med plats för 12 passagerare, utågr från Gullholmen, ring 0709-96 10 22 för att boka.

Makrill-bred-mörk.jpg

Boka konferens
​Varje säsong ute på Käringön har sin tjusning. Vi tar emot grupper med upp till 60 deltagare. Gå in på vår sida för fest och konferens för mer information.
Fest och konferens på Käringön, klicka här!

Makrill-bred-mörk.jpg

Boka bröllop och fest
Varje år är det många brudpar som gifter sig på Käringön. Den vita 1700-talskyrkan som ligger mitt på ön går att reservera. Det går även bra att ordna med vigsel någonstans ute i det fria. Bröllopsmiddagar brukar äga rum på Simsons Restaurang (Pärstgården). Vi hjälper er gärna med boende för er och era gäster.
Skicka en förfrågan till oss, klicka här!
Läs mer om Simsons Restaurang, klicka här!

Makrill-bred-mörk.jpg

Presentkort
Vill du unna dig själv eller dina nära någonting att längta till? Att få komma längst ut i havsbandet och njuta av havet och den friska luften är skäl nog för ett besök. Säsongen sträcker sig från Påsk fram till och med december. Nu erbjuder vi möjligheten att köpa presentkort till valfritt belopp här på hemsidan.
Klicka här för att beställa ett presentkort!

Makrill-bred-mörk.jpg

Destination Käringön
Vill du veta mer om vad som finns att göra och vad som händer på Käringön rekommenderar vi destination käringöns webplats. Här finns tips om öppettider, butiker och viktiga kontaktuppgifter som underlättar ditt besök.
www.destinationkaringon.com

Makrill-bred-mörk.jpg

Integritetspolicy

Den nya dataskyddsförordningen eller GDPR som den även kallas. Lagen kräver att alla företag har ett tydligt samtyckte för att kunna kommunicera med dig. Vi är måna om att skicka ut relevant information, men även att skydda dig som gäst.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy i sin helhet.

Info
bottom of page