kb_logotyp_vit.png

Välkomna till Käringöns Brygga - Restaurang & Bar

Här kan du slinka in på en bit mat eller bara njuta av något gott att dricka i kvällssolen på vår stora, härliga uteservering. Restaurangen är öppen varje dag under sommaren. ​Övriga året har vi öppet på förfrågan för gruppbokningar samt de flesta fredagarna. Vi tar gärna emot grupper för fest, bröllop och konferens. Restaurangen kan ta cirka 70 sittande gäster och vi kan erbjuda logi för lika många. Är ni fler samarbetar vi med övriga boendeanläggningar på ön. 0304-563 30 / info@hotell-karingon.se.

Boka ditt bord här

Börja med att välja standardbokning och sedan datum. Välj frukost, lunch eller middag samt klockslag. Därefter ange antal gäster upp till åtta (det går att ställa förfrågan för större sällskap). Tänk på att alla bordsbokningar avser bord inomhus. Finns det plats på uteserveringen när ni kommer så kan ni självklart välja att slå er ner där. Observera att vi har fasta menyer utvalda datum, dessa dagar utgår vår á la carte.

Lunch

Serveras 12:00 - 15:00

Öppet helger maj & juni. Därefter dagligen från midsommar till 9 augusti. Därefter säsongsstängt. Är ni ett större sällskap - kontakta oss. Meny - klicka här!

Middag

Serveras 17:00 - 20:00

Maj till mitten av juni öppet vissa helger. Dagligen från 1 juli till och med v32. Därefter öppet för grupper, kurser och konferenser. Kontakta oss gärna för ett menyförslag.

Frukost

Serveras 08:00 till 10:00

Varje morgon erbjuder vi en kontinental frukost som för tillfället serveras till bordet. Vår målsättning är att våra gäster ska få en mysig morgon och en bra start på dagen.

Vi erbjuder ett begränsat antal frukostplatser för er som inte bor på hotellet. Boka gärna här på hemsidan.